Reviews from Shimeiwei Sushi Elst

Recent reviews

5.0
Pauline
Yesterday
Marieke Verbeek
27 March 2023

Altijd heerlijke sushi en op tijd bezorgt! Wij zijn vaste klant!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R Knoop
27 March 2023

Voor de 2e keer besteld. En wederom heerlijke sushi! Loempias lekker heet. Sushi heerlijk zacht en smaakvol. Echte aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van lier
26 March 2023
maaike
26 March 2023

heerlijk verse sushi. Aan te raden!

Erwin Jansen
26 March 2023
Sandra van Gelder
26 March 2023

Super snelle bezorging.

Hester
25 March 2023

Heerlijke verse sushi die snel bezorgd wordt!

Louise
25 March 2023
Jacco Mulder
25 March 2023

De 2 schalen met sushi waren weer super lekker!

Maarten
25 March 2023

Heerlijk!

Corine
25 March 2023

De smaak heel lekker, wel iets van hetzelfde door de sausjes en de gefrituurde uitjes. ‘s nachts had ik wel echt last van m’n maag door alle toevoegingen, jammer

Brigit Peters
24 March 2023

Heerlijk gegeten en zeer op tijd!! Zeker tevreden en voor herhaling vatbaar

Astrid
24 March 2023

Heerlijk gegeten en fijn dat het ook aangepast kon worden.

Angela
24 March 2023

Wat hebben we weer genoten van de heerlijke sushi. Bezorging was ook weer top! Tot de volgende keer.

Robert Maph
24 March 2023

Ik had de familie box nr. 105 erg lekker en vers, ik had ook nog extra de sushi met garnalen erbij, ik vond de garnalen van platte variant ,met erg weinig vlees , die zal ik dan de volgende keer er niet meer bij bestellen. Maar over het geheel, erg geslaagd

Jolande
23 March 2023

De allerlekkerste poke bowl ever!

Altena
23 March 2023

Op-en-top vers, zeer divers aanbod en van zeer goede kwaliteit!!

Ans Veens
19 March 2023

Heerlijk en precies op tijd bezorgd

Petra
18 March 2023

Perfect! Lekker op tijd en heerlijke sushi!

Familie Hendriks
18 March 2023

Het was weer heerlijk, zoals altijd! Als we sushi bestellen doen we dat altijd hier. Vers en op tijd bezorgd en er zat zelfs een extra rol bij :) Wij blijven hier vaste klant!

Anita pinkster
18 March 2023
Ronald
17 March 2023

Heerlijk verse sushi

Henny van Brakel
17 March 2023

Kwaliteit uitstekend. Service heel goed. In eerste instantie verkeerde box geleverd. Gebeld en na 5 minuten werd de goede box bezorgd

Anna Maas
17 March 2023
Heidi Van der Hoeven
16 March 2023

Altijd vers! Top kwaliteit!

Denise
13 March 2023
Evelien Ambrosino
11 March 2023

Heerlijk, een echte aanrader

Pauline
11 March 2023

Was weer top! Straks op tijd en het was weer heerlijk .

Marcel
4 March 2023

Weer heeerijk gegegeten👍🏼

Heteren
4 March 2023

De sushi was weer super lekker! Bestelling stond netjes op tijd klaar en werd weer vriendelijk geholpen.

Wilma Sonderen
2 March 2023
Jantine
2 March 2023

Altijd weer heerlijk!!

Yessy
2 March 2023

Altijd goed

Ingeborg
27 February 2023

Ik miste alleen de edamame in schil die had ik wel besteld maar niet gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin Kempen
27 February 2023

Het bestelde eten was in een woord heerlijk!!!

Fam Roelofs
25 February 2023

Wederom heerlijk gegeten, van de vers bereide Sushi! Snel bezorgd, kleine fout in de bezorging door 1 bestelde artikel vergeten mee te geven, maar deze werd al spoedig alsnog na bezorgd. Top!

Nienke
25 February 2023

Heerlijke verse sushi, fijne bezorging en het eten is zodanig verpakt dat warme dingen ook lekker warm blijven.

Nicoline
24 February 2023
Maartje
24 February 2023

Verrast lekkere sushi. Vers gemaakt. Misschien omdat het zo lekker is, vonden we de drie persoons schotel iets aan de krappe kant voor drie personen.

Jan
23 February 2023

Het was weer heerlijk en vooral vers.

Erdal
20 February 2023

Gewoon super

Marga Mulders
20 February 2023

Weer heerlijk zitten smullen.

Daniel
20 February 2023

Alles top

Bartels
20 February 2023

Was weer goed. Netjes op tijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlo
19 February 2023

Heerlijke verse sushi, ook de warme hapjes ware allemaal heerlijk. Bezorging goed op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arlette
19 February 2023

Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
19 February 2023

Lekker verse producten, goed bereid en iets eerder bezorgd dan aangegeven. Hele positieve ervaring!

Yvonne
19 February 2023

Super lekker!

Dianta
18 February 2023
Joyce
18 February 2023
Dave Kelly
18 February 2023

Heerlijke, verse, smaakvolle sushi, zoals altijd. Perfect op tijd bezorgd! Beste in Elst en omgeving.

Maartje
18 February 2023

Perfect zoals we zijn gewend

Marijke
18 February 2023
Esther
17 February 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel

Heynemans
17 February 2023

Zeer op tijd, warm en vriendelijk geleverd. Kwaliteit was weer super.

Familie Roos
17 February 2023

Wederom heerlijk gegeten!

Jacco Mulder
17 February 2023

Super heerlijke poké bowls gegeten, met verse ingrediënten is het een tractatie Echt een aanrader!

Merita
16 February 2023

De bestelling kwam snel binnen! Bezorger was zeer vriendelijk. De pokebowls waren heerlijk! Zeker een aanrader😊

Ingeborg
16 February 2023

Super sushi!! Heerlijk gegeten..

Nanda Schilten
13 February 2023

Fantastische sushi, super vers

Rob
13 February 2023

Het was al weer een tijdje geleden, maar het is nog steeds heerlijk. Ook de bezorging op de gevraagde tijd. Kortom TOP.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik van Noordenburg
13 February 2023

Zeer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
12 February 2023

Wow! De familybox is een pareltje, en lekker vers ook allemaal. De eerste keer sushi sinds we in het bezorggebied wonen maar zeker niet de laatste!

Aranka
12 February 2023
Dyonne
11 February 2023
Pam
11 February 2023

Eerste keer hier gehaald, heerlijke sushi. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Sophie
11 February 2023

Heerlijke sushi!

Marjolein
11 February 2023

Echt oprecht 1 van de lekkerste sushi die er is! De warme gerechten waren nog steeds heel warm bij aankomst en de sushi is vers, goed van smaak en prijs kwaliteit is goed in verhouding! Absoluut vaker bestellen!!

Mathilde de Vries
10 February 2023

Heerlijk…!!!

Pauline
9 February 2023

Derde keer bestelling geplaatst . Smaakte weer heerlijk en super op tijd bezorgt en aardige bezorger . Tot de volgende keer

Yvonne
9 February 2023

Gewoon goed!

Elisabeth Tuijnman
5 February 2023

mijn gasten waren blij verrast met een andere borrelhapje. was weer prima!

Carlijn
4 February 2023
Maaike
4 February 2023
J.Hermsen
4 February 2023

Super lekker en super vers, bezorging altijd op tijd!

Kim
4 February 2023
Jolande
3 February 2023

De lekkerste pokébowl!

Saskia
2 February 2023
Karlijn
29 January 2023

Eerste keer dat we hier besteld hadden, en we zijn erg tevreden! Sushi was vers, loempia’s goed gevuld en alles optijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline van Kempen
29 January 2023
Brugmans
29 January 2023

Top wederom 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea Hendriks
29 January 2023

De sushi was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
29 January 2023

Punctueel en smakelijk!

L
28 January 2023
Paul
28 January 2023

Wederom een half uur later dan opgegeven én bevestigd. Als dit standaard is moet ik een half uur eerder gaan bestellen. Lastig plannen zo.

Peter Iliohan
28 January 2023

Snel, vers en lekker.

Saskia Gerritsen
28 January 2023

Was weer zoals vanouds, heerlijk dus!!!

Leenders
28 January 2023

was perfect ga zo door

Petra
27 January 2023

Het was heerlijk. Bezorging was keurig op tijd!

Hans Maassen
27 January 2023

Heerlijk met de buurvrouw, zoon, schoondochter er kleinzoons gegeten. Mijn kleinzoon van 7 smult van de maki komkommer en urumaki tonijn en kip. Vooral van de edamame.

Denise
26 January 2023

Zoals gewend van Shimeiwei weer heerlijk eten en snel bezorgd!

Natasja
23 January 2023

Heerlijke verse sushi en perfecte bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
23 January 2023

In 1 woord: FANTASTISCH!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
22 January 2023

Heerlijk verse maaltijd en keurig op tijd.

Femke
21 January 2023

In 1 woord fantastisch! Zo vers en lekker. Niet normaal. Al 2x besteld deze week 😂 dat zegt genoeg! Ga zo door!

Jenny
21 January 2023

Op de minuut af bezorgd! Fantastisch! En de sushi was weer geweldig, zoals altijd! Top!

Wendy
21 January 2023

Super service en de sushi is heerlijk vers!!

Chantal
20 January 2023

Zoals altijd weer punctueel op tijd en heerlijk gegeten! De loempia's zijn erg warm en dat voor best een aardig stukje bezorgtijd. Complimenten

Nathalie Rheder
19 January 2023

Altijd top

nicol
17 January 2023

Elke keer weer top sushi!

Erik Geluk
16 January 2023

Op tijd bezorgd, de warme gerechten waren prima op temperatuur. De sushi smaakte goed, genoeg wasabi, gember en soja meegeleverd. Kortom een prima maaltijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek van Dael
15 January 2023

Erg lekkere verse sushi, en supervlot bezorgd! Topservice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berrie Arnold
15 January 2023
Maikel Brinkman
15 January 2023

Zoals altijd zeer goede kwaliteit en smaken! Vriendelijk personeel!

Marina
15 January 2023
Zuiver
15 January 2023

Heerlijk was het!

Pauline
15 January 2023

Snelle en vriendelijke service. Het smaakte weer heerlijk

Michel
15 January 2023

Lekker eten, netjes op tijd bezorgd, rekening houdend met wensen die waren doorgegeven bij de bestelling.

RoLu
13 January 2023

Lekkere sushi, je proefde dat het vers bereid was

Martijn
13 January 2023

Eerste keer hier besteld om af te halen. Heerlijk gegeten en zeer goede sushi!

Sa
13 January 2023
Roslyn72
10 January 2023

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
8 January 2023

Het was super lekker!

Hugo
8 January 2023
M Boersma
8 January 2023

Lekkere sushi en snel klaar

Reinoud Nagele
8 January 2023

We vonden het een erg lekkere combinatie: een medium box aangevuld met wat kip yakitori, garnalen, zeewier en komkommer.

Anita
7 January 2023
Tobe
7 January 2023

Altijd super kwaliteit en snelle levering. Onze favoriet!!

Pauline
7 January 2023

Snelle bezorging , vriendelijke bezorger en kwaliteit eten een dikke 8! Heerlijk

Klaar
6 January 2023

Een super vervanger voor ons vaste sushi-tentje. Fijn contact en geweldige service. Wie weet wordt dit ons vaste tentje.

Hendriksen
5 January 2023

Het was als altijd weer super lekker.

Paul
3 January 2023

Goede kwaliteit sushi, lekker vers ook! Bezorgtijd netjes op tijd. Alleen zaten er geen stokjes en soya saus bij, maar denk door de feest drukte vergeten. Kan een x gebeuren

Brigit Peters
2 January 2023

In een woord heerlijk!!! Goede kwaliteit en de warme gerechten waren goed warm!!

Derksen
2 January 2023

Heerlijk gegeten!! En de exacte tijd bezorgd 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Machel
2 January 2023

Het was weer top!

Martijn
1 January 2022

Best sushi in town! En zelfs op nieuwjaarsdag keurig op tijd en helemaal vers! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacco Mulder
1 January 2022

Was weer heerlijk, 2013 goed begonnen met lekker sushi

Eelke van der Werf
1 January 2022

Prima sushi, weer heerlijk gegeten

Tamara
1 January 2022

Het was weer heerlijk. Complimenten!

DS
1 January 2022
Jeannette Spanbroek
1 January 2022

Geweldig lekker !

Wouter
31 December 2022

We hadden dit keer wat geduld nodig voor het eten er was. Maar toen het eten er eenmaal was, was het weer net zo geweldig als altijd!

Willemsen
31 December 2022
Hendrikse
31 December 2022

Het was lekker, netjes en op tijd, en dat op oudejaarsavond. Heel tevreden.

Jolien
31 December 2022

Echt lekker!! Uitstekende bezorging

Jill van der Meijden
31 December 2022
Jack
31 December 2022

Erg lekkere sushi. Ik bestel hier vaker en tot nu toe altijd goed geweest.

Gerard van Meegen
30 December 2022

Heerlijke sushi. Zeer gevarieerd aanbod en prima service. Bezorging verliep perfect. Shimeiwei Sushi is een aanrader.

Marcel
29 December 2022

Alles vers en bijzonder smaakvol ! 👍🏻

Maartje
29 December 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

Melissa Breuk
28 December 2022

Wij eten zeer geregeld sushi, voor het eerst bij jullie besteld. Dit was zeker niet de laatste keer! Allereerst complimenten over de site, die is up to date en gemakkelijk in gebruik. Toen ik rond de gekozen tijd binnen kwam was het eerste wat mij opviel hoe netjes jullie zaak/winkel is en dat ik door iedereen aanwezig begroet werd. Na het doorgeven van mijn naam werd meteen aangegeven dat mijn bestelling klaar stond en het warme gedeelte bereid zou worden. Wat direct door een collega werd opgepakt, mij het gevoel gevende dat jullie goed op elkaar ingespeeld zijn. Zowel de sushi, bijgerechten en de warme gerechten zijn netjes verpakt en ik ging al zeer tevreden naar huis. Bij thuiskomst werd ik zeker niet minder enthousiast, alles wat je nodig hebt was mee geleverd. Stokjes, sojasaus, wasabi, chilisaus etc. Her eten was even lekker en smaakte super vers. Krokante garnalen, kip en zelfs knapperige komkommer. Ook de vis is van goede kwaliteit. We zijn echt blij verrast door dit alles! To

Leenders
27 December 2022
Fam Geurts
27 December 2022

Heerlijk gegeten. Zeer goede kwaliteit voor een keurige prijs. Goede informatie over bezorging en op tijd ontvangen.

Martin Kempen
27 December 2022

In een woord voortreffelijk🏆

Kaatje
26 December 2022

Het was weer super lekker... Elke keer weer,is het een verwennerij als we sushi hebben besteld...

Danielle Megens
26 December 2022

De beste sushi haal ik bij jullie. Altijd top kwaliteit!

Mandy Cornelissen
26 December 2022
Slutter
25 December 2022

Zoals altijd heerlijke sushi! En super vriendelijk bij het afhalen.

Jan
25 December 2022

Heerlijk gegeten,was weer top.Netjes op tijd bezorgd.Een aanrader.👍

Asaba
25 December 2022

Nu al voor de 3e keer in korte tijd besteld. Heerlijke verse sushi en ruim op tijd bezorgd. Bedankt!

Daphne Janssen
25 December 2022

Was precies op tijd. Top!

Desirée
24 December 2022

Echt heerlijke verse sushi! Aanrader prijs kwaliteit is super

Greta
24 December 2022

Heerlijke sushi’s! Vooral de handrollen!

D Kelly
24 December 2022

Heerlijk! Super vers en heerlijke sushi in Elst. Een absolute aanrader. Ben heel erg tevreden en kom er graag. Nu op kerstavond besteld en was wederom heel blij met de sevice en uiteraard de sushi zelf. Zacht,vers en heerlijk!

Romberg
24 December 2022

Het was super lekker allemaal. Heerlijk gegeten.

Marretje
24 December 2022
Angela Flemminks
24 December 2022

Heerlijk gegeten, was weer een feestje!

Anoniem
24 December 2022

Kort vantevoren besteld en binnen een half uur alles al klaar. Heerlijke verse producten en mooi verzorgd. Echt een aanrader

Anne
24 December 2022

Vers & heerlijk

D&M
24 December 2022

Ik heb veel saus geknoeid

Sonja
23 December 2022

Heerlijk gegeten.

Imke Mulder
22 December 2022

Ik belde om te vragen of de aangegeven bezorgtijd zeker weten gehaald zou worden omdat ik enige haast had, toen werd meteen gekeken of het sneller kon en jawel, 20 minuten later was de bestelling binnen. En, niet onbelangrijk, het was heerlijk! Ontzettend vers en erg smakelijk.

Verweij
22 December 2022

Altijd weer goede kwaliteit sushi. Heerlijk!

Bianca
22 December 2022

Zou leuk zijn als er ook hot bowls bestellen kunnen worden.

Brugmans
19 December 2022

Mooie opmaak poké bowl, super smaakvol, combibox met saté, loempia en garnalen geweldig van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schnitzler
18 December 2022

We hebben bal heel vaak besteld, heerlijk! Alleen gisteren hadden we pech, het vocht van de komkommer zat door de hele tas van de sushi.

T
17 December 2022

Perfect op tijd.

Paul Willemse
17 December 2022

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

Renée
12 December 2022

Bezorging was snel! Heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tatiana
12 December 2022

Er is genoeg keuze en het smaakt altijd goed. Wordt vaak op tijd geleverd en houd je op de hoogte van de status.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peters
12 December 2022

Weer heerlijk, snel en netjes bezorgd, zelfs sneller dan werd aangegeven, top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman Bergh van den
11 December 2022

Goede kwaliteit en goed anticiperen op de levering ivm verschuiven van de levertijd.TOP en een aanwinst voor Elst

Jaimy
10 December 2022
Arends
10 December 2022
Carolien
10 December 2022

Wederom super lekkere sushi deze keer een pokebowl geprobeerd: heerlijk! en zoals altijd op tijd bezorgd

Aranka
10 December 2022

Snel bezorgd en heerlijke sushi. De gefriuurde garnaal was echt super, lekkerste die ik tot nu toe gegeten heb. Volgende keer weer:)

R. Knoop
8 December 2022

1e keer besteld. Het was zeer naar wens! We bestellen zeker vaker.

Lian
7 December 2022

Pokebowl zalm was weer voortreffelijk!!

Corine
5 December 2022

Heerlijke afsluiting van Sinterklaas!

Susan
5 December 2022
Jack
5 December 2022

Heel lekker gegeten En het was erg vers. De bezorging kwam ook op tijd. Prijs- kwaliteitverhouding is goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja Eeuwes
4 December 2022

Gewoon prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schneiders
4 December 2022

Box voor 3 personen. Meer dan genoeg maar teveel dezelfde sushis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
4 December 2022

Warme producten niet echt warm meer. Helaas. Maar dat zal de afstand doen. Optie voor toevoegen fooi bij bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Twan Derksen
4 December 2022
Koyel
4 December 2022
Romy
3 December 2022
Anne
3 December 2022

Heerlijke sushi’s, wij zijn blij met jullie in de buurt.

Nancy
3 December 2022
J.A.
2 December 2022

Goede verse kwaliteit. Fijne prijs. Warme gerechten zijn warm. Mag wat meer variatie in zitten.

Marta
2 December 2022
Annemarie
28 November 2022

Eten is supervers en heel lekker, niets op aan te merken. Alleen vervelend om te wachten als je via internet besteld en afhalen opgeeft en dat het dan 15 minuten later pas klaar is. mag iets strakker zijn of gewoon even aangeven dat het gekozen tijdstip niet haalbaar is.

Spanjers
27 November 2022

Lekker vers warme dingen goed warm

Michel van Rooij
27 November 2022

We bestellen bestellen regelmatig maar deze keer was het een beetje teleurstellend. De bezorger kwam een half uur na de afgesproken tijd en de warme gerechten waren niet meer heel warm. Blijkbaar had ze al een hele rit achter de rug

D
27 November 2022
Ton van den berg
24 November 2022

Dank voor de extra rol voor de verjaardag van mijn zoontje. Het was heerlijk!

Roel
21 November 2022

Sushi werd mooi op tijd bezorgd en het eten was van goede kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lynn
20 November 2022
N P
20 November 2022

Vers, en heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
19 November 2022

Heerlijke sushi en een fijne bezorgservice zonder zorgen!

Iris van der Zee
19 November 2022

Goedemorgen, De poke bowl was heerlijk, altijd weer een feestje. De zalm in de handrol was taai, hard en niet lekker. Helaas. Normaal gesproken zijn wij een zeer tevreden klant. Groetjes Iris

Marc
19 November 2022
Tine
19 November 2022

De sushi bevatte mooie verse producten. Het was verrukkelijk

Anita
16 November 2022

Altijd vers en lekker

Rene
14 November 2022
de Jong
14 November 2022
Witjes
13 November 2022
Alex Roelofsen
13 November 2022

Super sushi 👌 en prima optijd klaar! Echte aanwinst in Elst!

Margo
13 November 2022

Super lekker, snelle service . Sommige groenten van de poke bowl werden op verzoek vervangen door iets anders! Top service

Susanna Hulzebos
13 November 2022

Zoals altijd weer top!

Klaudia
12 November 2022

Ales super.

Marga
12 November 2022

Lekker hoor👌🏼

Martin Resok
12 November 2022

Heerlijk

Jantine
12 November 2022

Het was weer heerlijk!!

Hendriksen
11 November 2022

Weer net zo lekker als altijd. Fijn dat je bericht krijgt in mail als bestelling onderweg is.

Elisabeth Tuijnman
11 November 2022

samen met mijn dochter er weer van genoten!

Marcel
11 November 2022

Beste Sushi in de Betuwe ! Super lekker en echte aanrader !

Wan
10 November 2022
Irma Louvet
10 November 2022

Zoals altijd weer super! En op de minuut af bezorgd. Klasse!

Brugmans
9 November 2022

Nu 2 keer besteld, snelle bezorging, en bijzonder lekkerrrrr. Echt aanrader 👍🏻

M.
7 November 2022

De Sushi van Shimeiwei blijft toch wel de lekkerste in de omgeving. Altijd mega vers en mooie stukjes. Bezorging was weer perfect optijd en vriendelijk! Kids hebben er ook weer van genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

eshuis
7 November 2022

perfect en erg lekker!

Anna
6 November 2022
Angela
6 November 2022
Kersten
6 November 2022
Auke
6 November 2022

Erg lekker eten, enthousiaste bezorging.

Jenny
6 November 2022
Pam
6 November 2022

Heerlijk als altijd!

Mar
5 November 2022
Sanne
5 November 2022

Het was heerlijk!

Smid
5 November 2022
Caroline Spoelstra
4 November 2022
Romy
4 November 2022
Herman van den bergh
31 October 2022

Was heerlijk en snel bezorgd.top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maartje
31 October 2022

Zoals altijd heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Jong
30 October 2022

Keurig op tijd geleverd. Prima kwaliteit. Keurig verzorgd.

Vd Sluijs
30 October 2022
Sipkje
30 October 2022

Het was heerlijk 😃

Sanne
29 October 2022

Levering was op tijd en smaakte heerlijk! Goede service

Tevreden klant
29 October 2022

Het was weer heerlijk. Vers en met zorg bereid. En niet onbelangrijk: helemaal op tijd bezorgd!

Susan
29 October 2022
Paul
26 October 2022

erg lekker, ziet er mooi uit en op tijd gereed! Vijf sterren.

Wiggelman
24 October 2022

Heerlijk eten en altijd optijd, zeer aan te bevelen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kendra
23 October 2022

Heerlijke sushi, stelt nooit teleur!

Suzanne
23 October 2022

Heerlijke sushi en poke bowl. Echt hele goede kwaliteit. Minpunt is dat het drie kwartier later werd bezorgd dan meerdere malen werd aangegeven.

Gaby
23 October 2022

Heerlijke sushi! Bijna op de klok gelijk bezorgt! Wij gaan vaker bestellen!

De vijf Elstars
22 October 2022

Een aanrader! Heerlijke sushi en complimenten voor de bezorging

Evelien
22 October 2022

Weer lekker gegeten. Heerlijk!! Wat ons betreft mag er wel een keuze zijn in het menu of je de bakjes met saus erbij wilt hebben. Ik vind het zonde dat ik ze weg moet gooien.

Yvonne
22 October 2022

Gewoon lekker en goed eten. Mijn zoontje was dol op de loempia’s. Mijn dochter op de poke bowl en mijn man en ik vonden zowel de Uramaki met saus/uitjes, de loempia’s en de poke bowl lekker. Bedankt Ping, Henk en collega’s :)

Elisabeth Tuijnman
22 October 2022

Opnieuw jullie adres aan vrienden doorgegeven! Dat zegt genoeg, denk ik.

Hagen
21 October 2022

Heerlijk! En zo fijn alles echt gluten en lactose vrij

Claudia
21 October 2022

Smaakvolle sushi, heerlijk vers en op de afgesproken tijd stond het klaar. Een echte aanrader!

BV
21 October 2022

Hele goede sushi weer.

Daniek Willemse
20 October 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke service

JL
17 October 2022

Heerlijke sushi. Zeer malse yakitori. Nog net warm genoeg is maar we zitten ook aan de rand van het bezorggebied.

Rob
16 October 2022

Top. Het was fenomenaal lekker. Iets te weinig besteld 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hendriks
16 October 2022
Shirley
16 October 2022

Puntsgewijs: * De app werkt makkelijk * Leverings updates top * Levering op tijd * Sushi zelf helaas iets minder, niet slecht, maar de rijst was wat papperig waardoor op de een of andere manier de smaak flauw was. We hebben al eens eerder besteld en toen was het goed, dus hopelijk was het iets eenmaligs.

Susan
16 October 2022
Gerdina
15 October 2022

Heerlijke verse sushi!

Mendy Kummeling
15 October 2022

Heerlijke sushi maar de bezorging was een half uur te laat. De warme producten waren helaas al afgekoeld.

Babs Janssen Alberty
14 October 2022

Heerlijk vers en perfect op tijd bezorgd, zeker een aanrader!!!

Monique
13 October 2022

Prima op tijd en heerlijk!

Theo
10 October 2022
Steven
9 October 2022

Snel bezorgd. De pokebowls waren rijkelijk gevuld en lekker. De sushi was ook lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne Grotenhuis
7 October 2022

Vers, erg smaakvol en goede portie! Lekkere krokante kip! Misschien nog meer keuze geven in extra groente die je erbij kan kiezen? Of vegan opties?

Claudia Stovers
7 October 2022
Broek
5 October 2022
P. Willemsen
3 October 2022

Wij hebben hier al vaker sushi besteld. Veel keuze heerlijke smaken, vooral de Uramaki variant met uitjes valt bij ons erg in de smaak! Bezorging altijd op tijd en correct afgehandeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aron
3 October 2022

Voor het geld dat je betaald krijg je echt weinig kip. Het gerecht is vooral gevuld met rijst. De zalm daarintegen was wel beter gevuld

Marcel Kok
2 October 2022
Manon
1 October 2022

Heerlijke sushi en ik heb nog nooit zulke lekkere gebakken garnalen op als ze hier hebben.

van den Brink
1 October 2022
Van de Koolwijk
30 September 2022

Heerlijk vers en mooie sushi!

Anoniem
28 September 2022
Rikky
26 September 2022

Altijd heerlijke sushi, goed verzorgd en betaalbaar..een echte aanrader!

Peters
25 September 2022

Het was weer heerlijk Op de afgesproken tijd en ruim voldoende Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen
25 September 2022

Heerlijk verse sushi en snelle bezorging.

Elisabeth Tuijnman
25 September 2022

Als altijd weer prima!!

Ellen Vink
24 September 2022

Heerlijke sushi en zorgvuldig en op tijd afgeleverd

Linda
24 September 2022

Heerlijke verse rijk gevulde sushi. Bezorging was zeer optijd en er wordt rekening gehouden met voedings wensen. In dit geval was geen vlees in de suxhi box geen probleem.

Angelique
24 September 2022

De lekkerste sushi van Elst en omstreken. Echt een aanrader.

Marieke
24 September 2022

Heerlijke sushi!

Nynke Tax
23 September 2022

Heel lekker en fijn voor glutenvrije sushi

Hendriks
22 September 2022

Het was weer heerlijk.😊

Mireia
22 September 2022

Niks te verbeteren, heerlijk sushi en geweldig bezorging. Sinds wij eten sushi bij Shimeiwei, wij kunnen sushi nergens anders eten!

W. Janssen
20 September 2022

Bestellen gaat snel, bevestiging en voortgang van de bestelling is prettig en de bezorging is snel en uitstekend. Vriendelijke bezorger(s).

A
19 September 2022
Ilse
19 September 2022

Heerlijk verse sushi, warme items ook goed op temperatuur!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

leanne janssen
18 September 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd. Super.

Van den Brand
18 September 2022

Goede verzorging, heerlijk verse producten, prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Roy
18 September 2022

Heerlijke Pokebowl gegeten, altijd weer een prima kwaliteit.

Susan zeestr6
18 September 2022

Atijd lekker en op tijd bezorgd

Stefan
18 September 2022

Was weer heerlijk

Petra Sauer
17 September 2022

Het was weer top !

M. Ebbeng
11 September 2022

Weer heerlijk gegeten, top kwaliteit shushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
11 September 2022

Superlekker, op tijd klaar: top!!

Geelen
11 September 2022

Zeer snelle bezorging en super lekker.

Susanne
11 September 2022

De pokebowls zijn heerlijk, vers en goed van smaak

<