Reviews from Shimeiwei Sushi Elst

Recent reviews

5.0
Dinie Derksen
Today

Gewoon lekkere verse sushi

Jan Hoving
Today

Heel aardige mensen. Het pinapparaat weigerde mee te werken en toch kreeg ik mijn bestelling mee. Wat een vertrouwen. En tenslotte, heel belangrijk, de smaak was ongeëvenaard. Dat gaan we zeker vaker doen.

MD
Yesterday

Heerlijke sushi!

lotte
Yesterday

knappe jongen aan de deur

Tanja van de Sluis
18 May 2022

Tja, wat moet ik schrijven! Een zeer tevreden klant die wekelijks een pokebowl zalm komt afhalen samen met Uramaki met spicy zalm! !! Vriendelijk personeel, altijd op tijd klaar, heerlijk vers! Ik zeg ga zo door!!!

Jan van Daal
16 May 2022

heerlijke Sushi ; ruime keuze vriendelijke prijzen Uitstekende bezorging op de fagesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk m.
15 May 2022

Weer heerlijk gegeten!! Beste sushi in Elst en omgeving!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DB
15 May 2022

heerlijke sushi en loempia's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
15 May 2022
M.
15 May 2022

Wederom genoten van heerlijke sushi. Prima!

Anita pinkster
14 May 2022

Helaas vergeten soja saus en stokjes mee te leveren maar verder was het weer heerlijk

Derksen
14 May 2022
Gerdina
14 May 2022
Dirk
13 May 2022

Geweldige sushi. Op tijd klaar en heerlijk😀

Gerjan H
13 May 2022

Prima, vers en goed verzorgd.

Sanne
13 May 2022

Fijn contact via WhatsApp over de bezorging, en de bestelling was netjes op tijd bij ons. Super lekkere pokebowl!

Sandra
12 May 2022

Heerlijk eten 👌

Erna
11 May 2022

Heerlijk!

Anouk
10 May 2022

Sushi van goede kwaliteit, vriendelijk personeel.

Ilse
10 May 2022
Jacco Danen
9 May 2022

Het was weer heerlijk. Top💪👍

Cor Gilissen
9 May 2022

Kwaliteit smaak was goed alleen vergeten de soja saus stukjes gember en wasabi mee te leveren toch jammer als ook dat dit essentieel is bij sushi, bezorging zeer vriendelijk en ook excuus voor late bezorging vind zelf 40 minuten te laat echt veel wel fijn een appje waarin gemeld was 25 minuten later bezorging.Doorgaans betere ervaring met jullie .hoop dat dit eenmalig incident is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
8 May 2022
E.Houterman
8 May 2022

Weer prima in orde.

Angelique
8 May 2022

Top, zoals altijd! Bestelling was er in no-time!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
8 May 2022
Etienne van Heusden
7 May 2022

Altijd alles heerlijk!

Anna
7 May 2022

Top service, op tijd bezorgd en erg lekkere sushi

Jo
5 May 2022

Heerlijke sushi!

Elcke Veldkamp
5 May 2022

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd. hartelijk dank!

Jansen
2 May 2022
Saskia
2 May 2022

Het was weer heerlijk, top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elisabeth Tuijnman
1 May 2022

miste alleen de extra gember......verder weer prima

xx
1 May 2022

Mijn eerste bestelling bij Shimeiwei, maar zeker niet de laatste.

Jonna
30 April 2022

Zoals altijd weer super lekker gegeten! De sushi is super vers, ze zijn groot (niet altijd mogelijk in 1 hap) en de bezorging is uiteraard op tijd! Ons zoontje van 3 kan geen genoeg krijgen van de sushi met zalm, dus hij krijgt zijn eigen bakje ;). Volgende keer zeker weer!

Jansen
29 April 2022

Heerlijke sushi en zeer vriendelijke mensen.

Brianne van Ingen
28 April 2022

Goede kwaliteit voor nette prijs. Bezorging netjes op tijd en warme gerechten waren ook goed warm!

Bram Julian Tobias Groeneveld
28 April 2022

Lekkere goedgevulde gezonde pokèbowl met veel groenten en dingetjes. De tonijn versie is mijn favouriet!

Bea Aalmers-hendriks
25 April 2022

Perfect op tijd afgeleverd. Heerlijke sushi. Top service!

Mansour
25 April 2022

Heerlijk vers super lekker met liefde gemaakt. De echte sushi. Vriendelijk mens. Super bedankt. Eerlijk gemaakt sushi

Ibo
25 April 2022

Top!

Tatiana de Zeeuw
25 April 2022

Ontzettend goede service, bestellingen zijn snel klaar en personeel is zeer vriendelijk. Aanrader voor Sushiliefhebbers!

Sanne
24 April 2022
HDH
24 April 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

Petra
24 April 2022

Super vers en ruim op tijd geleverd!

Jeroen
23 April 2022

Was weer top! Keurig op tijd, super lekker en onze speciale verzoeken weer netjes geregeld! Bedankt!

HR
23 April 2022
Louise Martens
23 April 2022

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk vers, het was weer smullen.

Marcel
23 April 2022

UItstekende kwaliteit, daarmee goede prijs-kwaliteit verhouding, en stipte bezorging

Liesbeth
23 April 2022
Bob
22 April 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding, hier wordt vers bereid en hard gewerkt 👌

Ankie
22 April 2022

Was weer helemaal top!

Jan Willem Bijland
21 April 2022

Overheerlijke Sushi en op de tong smeltende sashimi! Zeker voor herhaling vatbaar. Kan Shimeiwei Sushi zeker aanraden!

Sandra
19 April 2022

Heerlijk eten. Altijd op tijd bezorgd. Een echte aanrader.

Leonie
19 April 2022
Sabine
18 April 2022
Anke
18 April 2022

Mooi op tijd bezorgd, heerlijke sushi alleen de kinderen (12 en 15 jaar) vonden het wat weinig voor 2 personen.

Rogier
16 April 2022

Het was heerlijk en op tijd geleverd.

Liza
16 April 2022
Jenny
16 April 2022

Binnen half uur bezorgd en vers!!

Anoniem
13 April 2022

Snelle service, lekker eten.

Monique
11 April 2022

Het was weer heerlijk

Sanne
10 April 2022

De pokebowls waren heerlijk!

Tom
10 April 2022

Lekker, snel geleverd, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hiltje
10 April 2022

Hele lekkere verse sushi . We hadden de medium box voor 2 personen . Gaan we nog een keer bestellen .

Chantal
10 April 2022
Annediene markus
9 April 2022
Belinda
9 April 2022

Superheerlijke familybox voor een hele goede prijs!

E
8 April 2022

Bezorgen in Zetten zou een echte aanwinst zijn

Ton van den Berg
8 April 2022

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Wat mij betreft de beste sushi van Elst!

Lian
8 April 2022
-
8 April 2022

Vers en heerlijk!

Wouter
8 April 2022

Lekker zoals altijd en weer mooi op tijd! Keep up the good work.

Barry
7 April 2022

Volgende keer wat meer variatie in de verschillende soorten sushi. De kwaliteit was goed. Die zonder zeewier zaten niet strak in elkaar. Die met zeewier warren zeer strak gerold top!

Marianne van Brandenburg
6 April 2022

Heerlijke sushi gegeten. Goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling en de levering.

Nijmegen noord
4 April 2022

Heerlijke sushi, en de kipstokjes en loempia’s waren nog lekker warm bij het bezorgen.

Mike
4 April 2022

Zeer snel bezorgd! En het eten was ontzettend lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Derksen
4 April 2022

Was weer fantastisch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Quinty
3 April 2022

Super op tijd, en de sushi was heeeeerlijk!

Fleurien Aerts
3 April 2022

Er was alleen nog een tijdslot later op de avond vrij, maar toen ik aangaf dat een eerdere bezorgtijd fijner zou zijn, werd het eten een uur eerder bezorgd. Super fijn dat er zo met me mee werd gedacht! De sushi was ook weer heerlijk!!

Marleen
2 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Super lekkere en goeie sushi. Wij zijn vegetarisch maar hebben hier altijd ook genoeg keus en het is heerlijk! Zeker een aanrader!

Ilse De Bruin
2 April 2022

Smakelijk, mooie presentatie, hygiënisch met handschoenen en haarnetjes, attent cadeautje voor mijn jarige zoon! Kortom top!

Richard van lutterveld
2 April 2022

Het is heerlijk en precies op de aangegeven tijd gekomen

Lex
2 April 2022

De familiebox was wat vlak/saai kwa smaak. We zijn eigenlijk lekkerder gewend bij Shimeiwei..

Eef
2 April 2022

Sushi was weer super lekker!

I.
2 April 2022

Sushi is lekker vers. Ik had gevraagd om de mayo te minimaliseren, helaas geen gehoor aan gegeven. Jammer, ik vind de mayo te overheersend waardoor je de ingrediënten niet meer proeft, alleen de mayp

W
2 April 2022

Helemaal top!! Smaakt fantastisch en keurig op tijd bezorg. Ook gluten vrij wordt keurig afgehandeld.

Nienke
1 April 2022

Het was heerlijk!

D. Siroen
1 April 2022

Wederom super lekker gegeten en precies op tijd bezorgd!

Riet van As
1 April 2022

Het was heerlijk ,ook heel vers. Ik raad het iedereen aan.

Verweij
31 March 2022

Super vers en super lekker!!

Pris
31 March 2022

Super vers, netjes verzorgd, goede porties sushi. Heeeeel smaakvol. Zijn altijd op tijd.

Femke
30 March 2022

In een woord fantastisch goed! Ga zo door!

Marta
30 March 2022
Freriks
28 March 2022

Voor de 2e keer daar online besteld en werd volgens de aangeven tijd netjes geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
27 March 2022

Top service en top kwaliteit! Vanwege een feestje contact gehad om de sushi eerder op te kunnen halen. Dit was geen probleem, alles was vers en warm, zelfs wat extra’s erbij! Geweldig! Dankjulliewel, het feestje was geslaagd!

Eva
27 March 2022

Verse sushi, op tijd bezorgd. Altijd heerlijk!

Maartje
27 March 2022
Hoeboer
26 March 2022

Helemaal top! Lekker gegeten en tijdig bezorgd.

Brenda Roelofs
25 March 2022

Wederom heerlijke sushi gegeten! Voor het eerst de poke bowl gegeten met tonijn, echt een aanrader! De box met yakatori spiesjes, loempia's en garnalen ook weer top! Dit is echt wel 1 van de beste sushi restaurantjes die ik ken :-)

Anoniem
25 March 2022
Hans
24 March 2022

Heerlijk eten, veel variatie, vers en prettig van smaak. De bezorging was ook exact op de afgesproken tijd. Top, zeker vatbaar voor herhaling.

Vrijhof
23 March 2022
F
21 March 2022
Laura
21 March 2022

Kwaliteit erg goed en lekker

Wouter
20 March 2022

Weer heerlijk gegeten en mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
19 March 2022

Heerlijk gegeten.

H d H
19 March 2022

Heerlijk was het weer !!

Marleen
19 March 2022

Heerlijke verse sushi!

S
18 March 2022

Heerlijke sushi! Wordt op tijd gebracht, warme gerechten nog warm. Vriendelijke bezorging.

Danielle
18 March 2022

Voor de eerste keer afgehaald. Heerlijke sushi en perfect verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Femke
18 March 2022

Te lekker! Zo vers en een echte smaaksensatie! Ga zo door!

Ellie Straatman
17 March 2022
N P
17 March 2022

Fantastisch vers en met liefde bereid!!!

Martina
13 March 2022

sehr leckere veggi-Sushi

Maartje
12 March 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Speciale wensen worden serieus genomen. Bezorging op tijd en netjes

Nicole
12 March 2022

Altijd lekker

Cindy
11 March 2022

Heerlijk weer, verse sushi en goede kwaliteit

Annet van den Brink
10 March 2022
Femke
10 March 2022

Zo vers en lekker! Complimenten!

Marian
9 March 2022

Was weer heerlijk!

Jorg mom
6 March 2022

De sushi was erg lekker! Helaas zaten er geen stokjes, wasabi en soyasaus bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
6 March 2022

Sushi is heel lekker

Fam derksen
6 March 2022

Fantastische maaltijd weer! Prachtig op tijd en lekker warm! Wat willen we nogmeer 🥳

Linda
6 March 2022
Dick Willemsen
5 March 2022

Zowel de koude als warme gerechten waren heerlijk. Super vers, mooi en smakelijk

Maartje
5 March 2022
vd Broek
4 March 2022
Peters
4 March 2022

Heerlijk en supersnel bezorgd Dat wordt zeker vaker bestellen

Mark
3 March 2022

wederom heel lekker eten!

Jacqueline Levisson
3 March 2022

Het was heerlijk. Zo'n goed adres. Tot vlg keer🙂

Sagitta Tobé
3 March 2022

Altijd top kwaliteit en prima op tijd!!

Bea Aalmers-hendriks
2 March 2022

Heerlijke sushi, goede service.

Bo
2 March 2022
Yessy
2 March 2022

Was zoooo lekker vers voor de derde keer gehaald komt ik zeker terug👍👍👍

Vincent
28 February 2022
Elina
27 February 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kitty
27 February 2022
Deborah en amy
26 February 2022
Pedro
26 February 2022
Fleur
26 February 2022

Snel en lekker. Vis was echt vers

Chantal
26 February 2022

Heerlijk verse sushi gegeten De loempia’s waren nog lekker warm toe ze bezorgd werden

Elisabeth Tuijnman
26 February 2022

weer erg smakelijk

Anne
26 February 2022

Het stond klaar op het afgesproken tijdstip. Super vers, heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen! Een echte aanrader.

Herman
26 February 2022

Iedere hap was wederom het proeven waard en allemaal even vers! Kijken uit naar onze volgende bestelling.

Jos
26 February 2022
June
25 February 2022

Vriendelijke medewerkers en lekkere sushi :)

Rick
25 February 2022

Heerlijke Sushi en warme bijgerechten. Was weer genieten.

Patricia
25 February 2022

Zowel de sushi als de warme gerechten waren heerlijk en super vers! Perfect op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Cindy
24 February 2022

Heerlijke verse sushi.

Ellie Straatman
23 February 2022
Monique
23 February 2022
Sylvia
21 February 2022

Erg lekker en precies op tijd geleverd ondanks het slechte weer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
21 February 2022

Heerlijk! Ook top dat er sojasaus etc. bij zat!

Hans van Zadelhoff
20 February 2022

We werden gebeld, dat de tonijn niet de kwaliteit had die ze verwachtten en of wij het geld terug wilden of iets anders bestellen. Erg goede service en erg vriendelijk! Daarnaast is de sushi altijd van erg goede kwaliteit en lekker.

Hans Boschman
20 February 2022

Heerlijke sushi en warme tapa's. Op de afgesproken tijd bezorgd.

Anoniem
20 February 2022

Gewoon perfect!

Ivo
15 February 2022

Super lekker gegeten en bezorging was stipt op tijd! Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
15 February 2022

Eindelijk weer echt lekkere sushi. Niet dat kleffe spul van Sushipoint. Echt lekker gegeten!

S
14 February 2022
Witte
13 February 2022
Bas Reijmers
13 February 2022

Vers en lekker!

Eelco
13 February 2022
Hans
13 February 2022

Geweldig !

Chantal
12 February 2022
David Smeets
12 February 2022

Heerlijk, kwalitatief zeer goed, bestel regelmatig! Eten word netjes, tijdig EN warm bezorgd! Echte aanrader!

Bently
12 February 2022

Super lekkere sushi!

Erna
12 February 2022

De lekkerste poke bowls en sushi en perfecte bezorging! Echt een aanrader, wij zijn fan!

CvD
12 February 2022

Goede communicatie, fijn dat ik direct na mijn bestelling gebeld werd dat de gekozen afhaaltijd ivm drukte niet haalbaar zou zijn. Oplossing geboden en daar hebben ze zich aan gehouden! Complimenten voor de klantvriendelijkheid!

Stefan
11 February 2022

Wederom voortreffelijke Sushi, heerlijk en onder de ogen vers bereid met liefde en passie voor de gerechten. Zeker een aanbeveling 👍🏻👍🏻👍🏻

Marc
11 February 2022

De service was erg goed. Kwaliteit vh eten was erg goed. Lekker gegeten vd veganistische opties! Gaan zeker nog eens terug!

Ger Vernooij
11 February 2022

Redelijk van smaak , saus te pittig

D.
11 February 2022

Heerlijk eten, helaas iets te laat bezorgd maar dat is geen probleem bij zo goed eten :)

Anoniem
11 February 2022

Echt heerlijke en verse sushi 👌🏼 Vriendelijke bezorgster !

Hilde
11 February 2022
Jos
11 February 2022
Ilse
10 February 2022

Heerlijke sushi! Superverse ingrediënten.

Louise Maretens
10 February 2022

Op het afgesproken tijdstip stond de bestelling klaar. Kwaliteit prima, we vonden het heerlijk en je proeft dat het vers is. Een aanrader,top!

Es
8 February 2022

Heerlijke pokenowls netjes op tikd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
6 February 2022

Vreselijk lekker!

Wiggelman
6 February 2022

Was weer zeer goed,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
6 February 2022

Heerlijke sushi!!

Elisabeth Tuijnman
6 February 2022

waarom denken jullie dat ik er weer was? Het was opnieuw prima!

Kim bosch
6 February 2022
Yessy
6 February 2022

Netjes en mooi verpakt ..lekker vers was goede ervaring om te herhalen

Janssen
6 February 2022

Heerlijk gegeten! Snel klaar, vers, gevarieerde sushi en de garnalen waren nog warm! De volgende keer weer hier bestellen en ophalen!

Wendy
6 February 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend! Op tijd bezorgd en mooi verzorgde gerechten. Top!

Chantal
5 February 2022

Sushi is zo vers en smakelijk! Complimenten. Je vindt er weinig zo goed. Bezorging was iets later, maar je krijgt mail als ze onderweg zijn. Dus dat is fijn. Ik vond dit keer de zeewier minder lekker

Ralphman
5 February 2022

Altijd vers. Altijd lekker. Altijd vriendelijk.

Tamara
4 February 2022

Heerlijk!

Jos
3 February 2022
Femke
2 February 2022

Verser dan vers! Super mooi opgemaakt en geweldige smaak.

Yorwin van den Hof
2 February 2022

Het is gewoon heerlijk!

Yessy christiati
2 February 2022

Was heerlijk ...netjes imgepakt genoeg keuze voor iedereen en lekker vers...😋😋😋

R
31 January 2022

Ik heb nog nooit zulke heerlijke sushi gegeten! Aardige mensen en erg klant vriendelijk. Ik verheug me nu alweer op de volgende bestelling.

Annemiek
31 January 2022

Was super. Heerlijk vers en netjes op tijd bezorgd. Aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ceciel
31 January 2022

Lekkere sushi en strak op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
30 January 2022
Sarah
29 January 2022

Vriendelijke mensen en de sushi was ontzettend lekker!

Cynthia Vink-Bekers
29 January 2022

Ook erg vriendelijk geholpen via de telefoon

Mark
29 January 2022

wederom goeie kwaliteit ! aanrader

UK
29 January 2022

Delicious and fresh!

Joost P
28 January 2022
Rybana
28 January 2022
Anouk
28 January 2022
Hester
27 January 2022
Hulleman
27 January 2022

Top smaken, zowel Vega als Niet-Vega Sushi. Heerlijk! En keurig op tijd.

Judith Arens-Gerritsen
27 January 2022

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel. Zeker aan te raden!

Chris van Orden
24 January 2022

Heerlijke gerechten, keurig verpakt en compleet.

A van Zadelhoff
24 January 2022
Erik
23 January 2022

Inmiddels voor de 3e keer een bestelling gedaan. Sushi is vers en erg lekker. Vriendelijke bezorging exact op de aangegeven tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
23 January 2022

Heerlijke sushi en echt vers bereid.

Stefan
23 January 2022

Vers en heel lekker

Thijs de Bruijn
23 January 2022

Sushi was vers. Bestelling stond keurig klaar enn vriendelijk personeel.

Kevin
23 January 2022

Keurig optijd klaar en het was heerlijk

Tom
23 January 2022

Heerlijk gegeten, en netjes op tijd!

Elisabeth Tuijnman
23 January 2022

was weer genieten!

Els
23 January 2022

Precies op tijd bezorgd en het was heerlijk! Heel goede sushi!!

Marco
22 January 2022

Heerlijke sushi! Goede porties, goede service en communicatie. Wij zijn netjes gebeld dat de bereiding iets langer duurde. Uiteindelijk waren het maar een paar minuutjes. Wij komen zeker terug!

Tanja van Loenen
22 January 2022

40 minuten te laat bezorgd. Het eten was heerlijk maar het kwam veel te laat. Helemaal omdat we zelf iets hadden gekookt voor degenen die geen sushi aten en we dit met moeite konden warmhouden. Meer bezorgers inzetten, helemaal in het weekend.

Jeroen
22 January 2022
Jules
21 January 2022
Carin
21 January 2022

Heerlijk gegeten en de bestelling was er op tijd

Trudie de Jong
21 January 2022

Keurig op tijd met heerlijke verse sushi-bestelling aan de deur. Tot een volgende keer weer. Groetjes

Roelofs
21 January 2022

De sushi en de poke bowl smaakte heerlijk!

Sharon
20 January 2022

Shimeiwei blijft voor ons de allerlekkerste sushi! Een echte aanrader

Femke
19 January 2022

Top eten! Super vers en zo lekker!

Monique
19 January 2022

Top kwaliteit

Romay Romp-Chris
19 January 2022

Altijd uitmuntend!

Romy
17 January 2022

Heerlijke verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Naomi
17 January 2022

Pokebowl erg goed!

Frank leenders
17 January 2022

Ga zo door was heerlijk

Retno
16 January 2022

Lekkere sushi’s, snelle bediening (online bestellen en afhalen)

Marielle
16 January 2022
Lieke Verhaaf
16 January 2022

Dit is mijn derde bestelling bij Shimeiwei en ik ben meer dan tevreden! Superlekkere, verse sushi en keurig op tijd bezorgd. Mijn nieuwe vaste adres voor sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel A.L.M. van Assen
16 January 2022
Jasper
16 January 2022

Lekkere sushi, vers gemaakt, mooi geleverd in schaal met balsamico, soya saus en gember. Mooie variatie in smaken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanwinst voor Elst.

M
16 January 2022

De sushi was zoals altijd weer super lekker! We moesten er wel weer lang op wachten.

Lotte
16 January 2022

Heerlijk!

Strfan
16 January 2022

Heerlijk vers gemaakt en gebracht, smaak was voortreffelijk dus een echte aanrader en o ja bezorging mooi op afgesproken tijd.prijs kwaliteit in mooie verhouding

Sushi
15 January 2022

Heerlijke Sushi , echt heel erg lekker . De warme gerechtjes zijn ook lekker warm. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd top!

A. Grotenhuis
15 January 2022

Heerlijk verse poke bowl, super lekker!! Goed op smaak en goede hoeveelheid voor volle maag! Aanrader!

Anoniem
15 January 2022
Ilse
15 January 2022

Heerlijke sushi! Enige verbeterpunt is dat het handig is om de hoeveelheid aan te geven van bijv de zeewier salade of komkommertjes op de website. Nu weet je niet hoeveel je bestelt.

Berentsen
15 January 2022

Heerlijk gegeten Was goed verpakt en de warme gerechten waren nog goed warm Al met al Heerlijk

Carine
15 January 2022

Er wordt verse vis gebruikt en kwaliteit is altijd perfect.

Lenneke
15 January 2022

Super lekker en vers. Heerlijk gegeten, dat doen we snel weer!

Femke
14 January 2022

Super vers en zo lekker! Echt een aanrader!

Ingrid
14 January 2022

Vandaag voor het eerst besteld en gelijk fan. In een woord, geweldig!

N
14 January 2022

De beste, echt!! Vers en met liefde gemaakt. Super aardige mensen. Goede hygiëne, mooi verpakt!

J. Last
13 January 2022

Het was super lekker!!! Zag er prachtig uit, erg netjes en heerlijk vers. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Oosterhout
12 January 2022

goed en lekket zoals altijd

Sanne
12 January 2022

Erg lekker, leuke schaal en erg gevarieerd. Ruime hoeveelheid genoeg voor 4 personen.

Sonja
12 January 2022
Marian
12 January 2022
Dinie
11 January 2022

Gewoon lekker

Amanda
10 January 2022

Onze favoriete sushi. Heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudie de Jong
10 January 2022

Het zag er weer heerlijk uit en smaakte perfect! Bezorging op de minuut af afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tap
10 January 2022

Goede en lekkere sushi top

S.
10 January 2022
Sus Hi
10 January 2022

Aardig lange wachttijd……maar het wachten waard hoor 👌🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
9 January 2022

Super lekker! Heerlijk vers en netjes gemaakt, echt een aanrader!

Bianca
9 January 2022

Heerlijke sushi, heel vers. Blijf hier terug komen.

Herman
9 January 2022

Super vers, nu tweemaal family box besteld, voor vier personen ruim voldoende. Zal hier zeker vaker bestellen, een aanrader!

Jeroen
9 January 2022

Weer super goed gegeten! Heerlijke sushi en er wordt goed rekening gehouden met bijzondere verzoeken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lam
9 January 2022
Miranda
9 January 2022

Goede en verse sushi Bestelling zelf opgehaald. Kwam er thuis achter dat er iets miste. Na telefonisch contact netjes nog nageleverd. Top!

Alex Lamse
9 January 2022

Prima sushi en ook de warme gerechten waren nog lekker warm bij bezorging (zelfs in Herveld)

Melvin
9 January 2022
Meike
8 January 2022

Heerlijk verse sushi!

Annette
8 January 2022

Heerlijke verse Sushi en keurig op tijd bezorgd.

Janssen
8 January 2022

Heerlijk

Kim
8 January 2022

Erg lekkere sushi! We zouden hier zeker nog een keer bestellen

Christian
8 January 2022

Snelle service en heerlijke verse sushi. Een aanwinst voor Elst

Martijn
8 January 2022

Perfecte service, op tijd en goede kwaliteit.

H den Hartog
7 January 2022

Perfect heerlijk gegeten ! Het was druk en ook dat is een goed teken !!

Monique
7 January 2022

Met zorg bereid en juiste hoeveelheid. Vriendelijke bezorging (wel 30 minuten later dan afgesproken tijdstip

De Wit
7 January 2022

Sushi was heerlijk!!!👌

Barry
7 January 2022

Tweede keer dat we hebben besteld. Erg lekker, netjes verpakt en mooi op tijd bezorgd

Bas
7 January 2022

Heerlijke Sushi. Bezorging precies op tijd zoals afgesproken.

Wendy
6 January 2022

Je proeft gewoon dat het vers is, heerlijk! De keuze is beperkt maar de kwaliteit van het eten maakt alles goed.

Thea van Schaik
5 January 2022

Heerlijke sushi van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Hans Boschman
5 January 2022

Wij hebben zondag hier voor de eerste keer Sushi en warme tapas besteld. Precies op tijd geleverd en alles vers en de tapas warm. Heel erg lekker. Dit gaan wij vaker doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Ebbeng.
3 January 2022

Heerlijke Sushi voor een goede prijs!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nelleke
3 January 2022

Heerlijke verse sushi en op ons verzoek netjes de gebakken uitjes apart geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

pien
3 January 2022

Heerlijk gegeten

Ellie Straatman
3 January 2022

Alles was perfect 👌 en op tijd. 👌😍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
2 January 2021

vers en lekker

Remi
2 January 2021

Het is 20min rijden voor ons. Maar we hebben het er graag voor over. Heerlijke sushi

Tanja van de Sluis
2 January 2021

Wij vonden het lekker! 👍

Esther Peters
2 January 2021

Het was weer erg lekker. Bezorging iets vroeger dan gepland, maar gezien iedereen al trek had was dat geen probleem. Er mag wel wat meer gember bij.

Marja
2 January 2021

Smaakvol en verzorgd. Stipt op tijd geleverd.

Erna
2 January 2021

Eten is precies volgens planning gebracht.

PeterM
1 January 2021

Top gerechtjes, van uitstekende kwaliteit. Prima service

Annie
1 January 2021
LK
1 January 2021
Coco
1 January 2021

Het was weer lekker, mooi gepresenteerd en op tijd bezorgd.

Broek
1 January 2021

Gewoon geweldig!

Elisabeth Tuijnman
1 January 2021

Als altijd weer heerlijk!!

Linda
1 January 2021

Altijd lekker, goede service en klantvriendelijk. Top!

N.
1 January 2021

We wilde een ander sushi restaurant uit proberen. De sushi is prima, alleen de gember en wasabi is voor ons te weinig heel kleine bakjes en dan ook erg prijzig als je deze bij besteld. De beleving bij het afhalen was bijna afstandelijk zakelijk wel precies optijd. We gaan volgende keer weer naar Sushi Huissen zelfde kwaliteit betere service (gember en wasabi en saus zoveel als je wil) voor mij een betere beleving en gevoel.

F. Loor
31 December 2021

Heerlijk, gaan we vaker down

Marloes
31 December 2021

Heerlijk vers bereide sushi

Ray
31 December 2021

Wat een ontzettend lekker eten..top

Heidi
31 December 2021

Het was erg lekker. Lekker vers.

Oscar Arens
31 December 2021

Héérlijk!

Liesbeth
31 December 2021

bijna op tijd, dat was fijn. De sushi was heerlijk, de loempia's waren niet zo smakelijk en de garnalen zaten in een veel te dikke deeglaag helaas, dus erg weinig garnaal geproefd.

Madelon
30 December 2021
Angela
30 December 2021

1e keer hier sushi gehaald. Was erg lekker en vers. Nu nog bezorgen in de Schuytgraaf.

Peter
30 December 2021

Eten was erg lekker!

Muriel Eeuwes
30 December 2021
Conny
30 December 2021

Heerlijke verse sushi.

Remco
29 December 2021

Heerlijk!

Wien
29 December 2021